Comments

No comments yet. Add yours!

Browse

Boards with this Image

  • The concept was for the new townhouse at to be an oasis in the city.    
This was achieved by orienting the house not towards the street but towards a rear courtyard garden.  Architecturally, the primary living spaces are focused towards the garden through a 17' double height glass wall.  In contrast, the three garden perimeter walls, finished in buff colored stucco that matches the rear fa?ade, are structurally and visually solid and clearly define the edges of the 25' x 30' garden as an outdoor room.

    Columbia Place, Brooklyn Heights, NY

    By Eisner Design

    The concept was for the new townhouse at to be an oasis in the city. This was achieved by orienting the house not towards the street but towards a rear courtyard garden. Architecturally, the primary living spaces are focused towards the garden through a 17' double height glass wall. In contrast, the three garden perimeter walls, finished in buff colored stucco that matches the rear fa?ade, are structurally and visually solid and clearly define the edges of the 25' x 30' garden as an outdoor room.

    6 Photos

  • Rustic - Traditional Design

    Rustic - Traditional Design

    By RobinMcConn

    84 Photos

  • Semi-moderm

    Semi-moderm

    By chaowangdesign

    30 Photos

  • My Dream Home

    My Dream Home

    By jjandaloro

    3 Photos

  • My Dream Home

    My Dream Home

    By marketrosper

    5 Photos

see moreless

Colors by

Tags

Get More Information

Profile picture for Eisner Design
Eisner Design
(Be the first to write a review)
Architecture
 New York,  NY
(212) 418-8400

Email successfully sent!Submission failed!

Digs mobile app
 
 
 
Sign in with Google